Натурална красота, черно-бели кадри и аналогов апарат с лента –

...
Натурална красота, черно-бели кадри и аналогов апарат с лента –
Коментари Харесай

Жени Калканджиева: Писна ми от изкуствени жени!

Натурална хубост, черно-бели фрагменти и аналогов уред с лента – моделите на Visages се придвижиха в предишния век, с цел да покажат хубостта в най-чистия й тип.

Новият календар на организацията, който е част от плана Flawless , беше показан по време на бутиково празненство в столичния Bedroom Premium Club, а измежду първите, които видяха черно-белите снимки от лимитираното издание бяха Любен Дилов - Син, Христо Сираков, Дияна Любенова с Лес Уелдън, Ива Екимова и актрисата Лорина Камбурова.

„ Ерата на рисковия фотошоп си отива, по тази причина взехме решение да създадем един календар, в който моделите на Visages демонстрират същинските си лица. Да създадем календар, в който няма място за фотошоп и да заснемем хубостта такава, каквато я виждаме всеки ден – действителна, същинска, неподвластна на технологиите и пикселите, това беше смела концепция, само че сме щастливи, че я реализирахме, тъй като желаеме да покажем, че действителността е безупречна. Поне по този начин я усещаме аз и екипът ми “, споделя Жени Калканджиева.





Снимките в новия календар на стилната организация са дело на Костадин Кръстев - Коко , който както постоянно съумява да накара девойките да погледнат към обектива му с най-силния си взор, разкривайки своята женственост по един автентичен и неподвластен на времето метод.

Вижте всички черно-бели фрагменти в нашата :: ГАЛЕРИЯ::



Събитието на Visages даде старт на празненство годината, а на сцената се качиха куп звезди, измежду които бяха и финалистките в петия сезон на X-factor Йоана и Ева. Изненадата на вечерта сервира VenZy с премиерата на новия си сингъл „ Сега разбирам”. Той показа парчето за първи път, а публиката го изпрати с овации.

"Мис България " Габриела Василева пък влезе в ролята на водеща на вечерта, а девойките от календара се трансфораха в звездите на вечерта.



* Ива Екимова





Ирена Милянкова, Мария Митева, Куини Алис Николова, Анастасия Димитрова, Елисавета Стоянова, Соня Гиса са част от хубавиците, които застават пред обектива на Костадин Кръстев-Коко, а Августина Маркова-Тути, избира стайлинг основно от български дизайнери. За косите в тази същински натурална сесия се погрижи Благовеста Маркова за Georgi Petkov Salon, а гримът е дело на Слав Анастасов.





фотоси: Мартин Ерменков

Повече фотоси от празненството вижте ето ТУК!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР