Натурализираният баскетболист Джаред Хоуман, който бе част от националния ни

...
Натурализираният баскетболист Джаред Хоуман, който бе част от националния ни
Коментари Харесай

Бивш наш национал с ангел на Victoria`s Secret

Натурализираният баскетболист Джаред Хоуман , който бе част от националния ни тим преди няколко години , е мъжът в живота на един от най-популярните " ангели " на Victoria's Secret - Лаис Рибейро , написа.

34-годишният американец получи български паспорт през 2010-та, само че по този начин и не записа нито минута в формален мач. Той все пак изкара едно цяло лято с нашия отбор по време на квалификациите за Евробаскет 2011, като съумя да се " изяви " в едно сборичкване по време на контрола. Хоуман бе викан и з а лагер през 2014-та, само че тогава отхвърли да се появи.
 Лаис Рибейро Guliver/Getty Images, списък

Нравът на Хоуман му сътвори много проблеми в европейските тимове, в които игра, въпреки мощните му изяви с екипа на Байерн Мюнхен да му попълниха баскетболната визитка . За последно той игра за Макаби Ашдод в Израел , само че през последния сезон очевидно към този момент се е реш ил да следва половинката си по света, вместо да играе баскетбол.

 Лаис Рибейро Guliver/Getty Images, списък

Лаис Рибейро набра скорост като лице на Victoria's Secret и тази година, след няколко участия в огромното ревю на стилната марка долни дрехи, получи най-голямата чест - да носи диамантения сутиен на стойност 2 милиона $...

 Лаис Рибейро Guliver/Getty Images, списък
Хоуман и Лаис Рибейро са дружно от 2015-та.

 Лаис Рибейро Guliver/Getty Images, архив
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР