Натурален лек за вируси и за подсилване на имунитета можете

...
Натурален лек за вируси и за подсилване на имунитета можете
Коментари Харесай

Натурален лек при вируси и настинка

Натурален лек за вируси и за укрепване на имунитета можете да си извършите сами. Това е същинска витаминна бомба.

Най-важните съставки в битката с вирусите, настинките и грипа са лимонът, медът, джинджифилът и чесънът. Когато комбинирате тези мощни естествени съставки, цялостни с витамини, ще получите мощно лекарство, което може да помогне за облекчение на кашлицата, възпаленото гърло и температурата.

Можете да употребявате тази примес и превантивно за подсилване на имунната система и предотвратяване на организма от заболявания. Идеална е за студените дни и през сезона на вирусите и грипа.

Чесънът е натурален антибиотик, лимонът е цялостен с витамин С, а джинджифилът и медът са естествени антиоксиданти. Ето по какъв начин да си извършите изпитано средство от тези артикули.

Необходими съставки:

6 скилидки чесън2 лимона200 г джинджифил300 г мед

Приготвяне:

Вижте още: Домашният сапун лекува

Обелете и счукайте скилидките чесън. Обелете лимона и го нарежете на дребни кубчета. Изстискайте сока от другия лимон. Изсипете нарязания лимон и лимоновия сок в купата със счукания чесън. Обелете джинджифила, настържете го и го прибавете към сместа с лука и лимона. Добавете меда и разбъркайте всичко добре.

Изсипете получения естествен лек за вируси в буркан, покрийте и съхранявайте на хладно и мрачно място. Можете да приемате по една чаена лъжичка всяка заран, а в случай че не ви харесва усетът, залейте 1 чаена лъжичка от лека с чаша топла вода, разбъркайте и изпийте.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР