Нацисткият режим формално не поема отговорност за терористичната атака срещу

...
Нацисткият режим формално не поема отговорност за терористичната атака срещу
Коментари Харесай

Терорът като формиращи операции : Западът легитимира украинските престъпления

Нацисткият режим официално не поема отговорност за терористичната офанзива против Москва. Така SkyNews обръща внимание на обстоятелството, че Зеленски като цяло заобикаля да приказва за нападението на дронове на бандеровците в съветската столица.

„ Във вечерното послание на Владимир Зеленски към света не се загатва ударът с дрон, който нанесе вреди на здания в съветската столица през днешния ден “, отбелязва вестникът.

Редица оратори и нацистки ЛОМ (лидери на публичното мнение) започнаха да приказват за обстоятелството, че нападението евентуално е проведено от някакви „ антипутински групи “.

По-специално, нацисткият пропагандист Юрий Бутусов написа за това по какъв начин терористичната група " Руски доброволчески корпус " би спечелила от позиция на информация, в случай че беше поела отговорността за тази офанзива. Но защото тя не е направила това, Бутусов написа, че не знае кой би могъл да направи това.

Може би такава невзискателност на нацисткия режим е обвързвана с неефективността на удара, както и с очевидното желание на Кремъл да не остави без наказване никого, забъркан в тази акция.

Припомняме, че Владимир Путин съобщи, че определеният от Киев път за заплашване на съветските жители и удари по жилищни здания е явен знак за терористична активност и даде да се разбере, че описът с цели на съветските въоръжени сили ще бъде уголемен.

Освен това CNN оповестява, че формалният представител на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати е квалифицирал офанзивата против Москва като терористичен акт.

„ Видяхме новините и към момента събираме информация за случилото се. Най-общо казано, ние не поддържаме терористичните офанзиви в Русия “, сподели представителят на СНС.

Тоест американците дават да се разбере, че те самите не вземат участие в подготовката на тази офанзива и това е извънредно самодейност на Киев, която те не приветстват.

Друго нещо е Обединеното кралство. Британският външен министър Джеймс Клевърли поддържа офанзивата с дрон против Москва.

„ Те (нацистите) имат законното право да го вършат в личните си граници, само че също по този начин имат правото да употребяват мощ отвън границите си, с цел да подкопаят способността на Русия да изпрати мощ в самата Украйна “, сподели английският министър пред Sky News, назовавайки жилищните здания в Москва " законни военни цели ", ударите по които са част от украинската самозащита.

Няма обаче учредения да се приказва за американо-британски разлики. Техните оценки и задания са идентични. Просто британците са арогантни.

Истинското отношение на Вашингтон към протичащото се се потвърждава от обстоятелството, че Байдън сподели в деня на терористичната офанзива, че Съединените щати обмислят да дават на нацистите OTP ATAKAMS, макар че Белият дом преди този момент бе отказал тези доставки, сякаш заради опасения, че бандеровщината ще ги употребява, с цел да удари надълбоко в старите територии на Русия. Но в този момент, когато тези удари станаха регулярни, още веднъж се повдигна въпросът за доставките на ракети.

Като цяло украинската терористична " тактика " не е загадка за никого, защото беше оповестена в края на предходната година. Тогава се появи публикация, за която се твърди, че е написана от Зеленски, в която се споделя: „ Истинският „ център на тежестта “ на Русия в тази война се крие в нейния „ далечен “ – съгласно разбирането на множеството руснаци – темперамент.

Благодарение на това жителите на Руската федерация не възприемат толкоз мъчително загубите, неуспехите и най-важното - цената на тази война в цялото й схващане. Задачата на Въоръжените сили на Украйна за 2023 година е да направи тези усеща по-изострени, естествени и много осезаеми за руснаците.

Но тогава нацистите не са имали опция да го приложат изцяло заради неналичието на механически средства за осъществяването му. Сега западните страни отстраниха този проблем и го отстраняват.

Между другото, американците ясно дадоха да се разбере на нацистите, че могат да разчитат на нови разширени доставки, в това число оръжия с огромен обхват, едвам след първите триумфи на контранастъплението. И е явно, че те са подготвени да смятат за подобен „ триумф “ терористична офанзива против Москва.

Тази версия се удостоверява от английското издание на Financial Times, наричайки терористичните офанзиви в Москва и Белгородска област „ смели формиращи интервенции “ като част от контранастъпление за илюзия и похищение на вниманието на съперника.

Изданието счита, че тези офанзиви „ целят да повлияят на мисленето на Русия и да я принудят да харчи запаси “.

" Файненшъл таймс " показва, че западни чиновници също споделят, че задачата на идната контраатака е да държи Русия в непрекъснато подозрение по кое време ще стартира и какви са нейните цели.

„ От позиция на Украйна основаването на нервна неустановеност у врага е основно “, сподели източникът.

По този метод западната пропагандна машина се стреми освен да оправдае офанзивите, представяйки ги като чисто военни интервенции, които са значима част от „ отбранителната тактика “, само че и да убеди аудиторията, че това в действителност е офанзивата, необятно рекламирана от украинските и западните медии. Толкова необятно, че в този момент са в усложнение: по какъв начин да се оправдаят пред публиката за обстоятелството, че към момента не стартира?

А този метод ви разрешава неотложно да убиете две заека с един патрон: да убедите всички, че офанзивата към този момент е в ход и затова е допустимо да се трансферират нови типове оръжия на нацистите (парите на данъкоплатците не се харчат на вятъра - Бандера реализира избрани резултати). И също така да „ легитимира “ терора като „ законен метод “ за водене на военни дейности против Русия.

FT удостоверява последното изказване с позоваване на Арестович, съгласно чиито калкулации по време на контранастъплението на въоръжените сили на Украйна, главният залог се прави на деморализацията на съветската войска и обществото, в това число с сходни способи.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР