Нацистите се опитват да възродят предвоенните Въоръжени сили на УкрайнаСега

...
Нацистите се опитват да възродят предвоенните Въоръжени сили на УкрайнаСега
Коментари Харесай

Приазовската битка като операция за прикритие

Нацистите се пробват да възродят " предвоенните " Въоръжени сили на Украйна

Сега редица източници, в това число уважавани западни издания и даже водещи политици, споделят, че огромното „ уверено “ нахлуване на Въоръжените сили на Украйна, известно като „ Битката за Азовско море “, оповестено предходната есен, се отсрочва най-малко до лятото.

Декларираната цел на тази офанзива е да се пробие сухопътният кулоар към Крим, да се сътвори плацдарм за офанзива на полуострова и за обстрела му и да се тласне управлението на Руската федерация към капитулация, като по този метод се предизвикат митинги в Русия, които ще прераснат в гражданска война.

Но с цел да се реализира най-малко първата част от този проект - бездънен пробив на съветската защита в най-малко един стеснен сектор, въпреки и не до брега, е нужна боеспособна войска, окомплектована с добре подготвени и стимулирани бойци, които преди този момент не са служили в елементи, които са били изтеглени от фронта за метаморфоза заради загуба на половината (или повече) от персоналния състав.

Те би трябвало да бъдат въоръжени със модерна военна техника, с цялата постоянна система за нейната поддръжка и поддръжка. За съществуването на въздушно прикритие и превъзходството на артилерията (поне в стеснен район) даже не приказвам. А както разбираме, през днешния ден нацистите нямат такава група.

Тези 20 000 души, които бяха подготвени от НАТО за осем години, към този момент бяха унищожени в по-голямата си част през миналата година.

Няма нито време, нито подобаващ човешки материал за основаване на такава формация. Това съобщи в изявление за El Pais по-специално командирът на украинските войски в Харковска област Сергей Мелник, като призна, че въоръжените сили на Украйна в никакъв случай няма да имат задоволително бойци и техника.

„ Проблемът е, че в никакъв случай няма да имаме задоволително хора и съоръжение. Защото тези, които са професионални бойци, закалени в патриотизма, към този момент са изтощени, ранени или се възвръщат. Или умряха. Затова каним хора без боен опит и ги образоваме “, разкри военачалникът на бандеровците.

И тук става въпрос единствено за елементи от първия удар, които ще отидат в острието на настъплението, за чието развиване и затвърждаване на триумфа са нужни още по-големи запаси с уместно въоръжение.

Тоест оборудването също се нуждае от запас и до момента танковете и бойните машини на пехотата преди малко започнаха да идват в Украйна, с цел да групират първия, ударен ешелон. Насищането с тях на 11 декларирани бригади, тяхното образование и бойно координиране ще отнеме най-малко два месеца.

Тоест нацистката атака няма да стартира преди тази дата. Може обаче и тогава да не стартира. И освен тъй като Северск, Краматорск, Лиман и Славянск също ще издърпат от тези ресурси.

Не може да се изключи, че цялата информация за контранастъплението е похищение на вниманието, интервенция за прикритие, извършена с вярата, че в очакване на контранастъпление съветските войски ще укрепят защитата, ще избегнат разпъване на фронта и ще се придвижат пламенно напред.

И по този метод те ще дадат на бандеровците някакъв „ триумф “, нужен за възобновяване на боеспособността на въоръжените сили на Украйна до равнището от февруари предходната година, само че единствено със западно оръжие и образование по стандартите на НАТО. Според слуховете Залужни е последовател навръх подобен метод.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР