Националното сдружение на общините ще проведе своето 31-то Общо събрание

...
Националното сдружение на общините ще проведе своето 31-то Общо събрание
Коментари Харесай

Националното сдружение на общините се събира на форум


Националното съдружие на общините ще организира своето 31-то Общо заседание в София. Форумът ще означи 140-ата годишнина от Освобождението на България.
Почетен посетител на тържествената част ще бъде президентът Румен Радев. В работата се чака да вземат участие над 400 делегати от 211 общини, както и представители на държавното управление.
Под надпис „ Актуални проблеми и бъдеща визия за общинските планове “, локалните управляващи ще дискутират настоящото осъществяване на инфраструктурните планове, изпълнявани по стратегиите за районно развиване и за развиване на селските региони, както и други стратегии, осъществени под шапката на Министерство на земеделието и храните и Министерство на регионалното развитие.
Министърът на земеделието Румен Порожанов, както и на районното развиване – Николай Нанков, ще вземат присъединяване във форума, като се чака също заместник-министър ръководителя Томислав Дончев, да даде уточнения по отношение на визията за Общата селскостопанска политика след 2020 г.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР