Националното представителство на студентските съвети /НПСС/ организира серия от срещи

...
Националното представителство на студентските съвети /НПСС/ организира серия от срещи
Коментари Харесай

Топлоподаването в район Студентски ще бъде спряно само за месец

Националното посланичество на студентските препоръки /НПСС/ провежда серия от срещи с сътрудниците си от висшите учебни заведения в София, както и с кмета на София Йорданка Фандъкова , с изпълнителния шеф на " Топлофикация София " ЕАД Александър Александров и с кмета на регион " Студентски " Петко Горанов. Срещите бяха подбудени от решението на сдружението от 29 май за реорганизация и прекъсване на топлоподаването в регион " Студентски " - от 15 юни до 15 август, което визира над 40 хиляди студенти. Това осведомят от НПСС.

Поради тази причина, НПСС е потърсило вид за справяне с казуса , като е съумяло да понижи неговия резултат и засегнатостта на сътрудниците си от Студентския град.

" След направените срещи, стигнахме до извода, че реорганизация е наложителна и би трябвало да бъде направена, тъй като такава не е осъществявана през последните 50 години. В противоположен случай има огромна заплаха от повреди през зимата. След диалози с сдружението и институциите, успяхме да отложим началото на ремонта с 1 месец, както и да понижим периода на осъществяване с 1 месец ", декларират от управлението на студентските препоръки.

От НПСС оповестяват, че топлоподаването в регион " Студентски " ще бъде спряно на 15 юли до 21 август, като имат уверението на " Топлофикация ", че ще се работи с удължено работно време, в това число и през почивните дни, и ще се направи всичко допустимо да се завърши до 15 август.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР