Национално обединение на десницата се регистрира в ЦИК. В обединението

...
Национално обединение на десницата се регистрира в ЦИК. В обединението
Коментари Харесай

„Национално обединение на десницата се регистрира в ЦИК

„ Национално обединяване на десницата " се записва в ЦИК. В обединяването влизат Републиканци за България и КОД.
 БГНЕС
" За нас е значимо кардиналното политическо опълчване - дясно-ляво ", разяснява Петър Москов. Той изясни, че главните цели на идните избори пред обединението, че отвън потребността за смяна в правосъдната система, че борбата с олигархията, е обвързвано с политическо решение, с българско законодателство вид " Магнитски ".
 БГНЕС
Москов акцентира, че обединението е десницата. " Убедени сме, че това е липсваше на Народното събрание. Няма извъртане. Търсим доверието на българските жители към ясни политики ", добави той.
 БГНЕС
" Проблемите пред страната са извънредно съществени и това, което желаеме да създадем е да запазим политическата координатна система - ляво, дясно и център " , сподели Цветан Цветанов и добави, че размиването на тази система значи, че някой има някакви други подмолни ползи или съсредоточаване на власт в една персона или в една институция.

Той акцентира, че обединяването желае да възвърне парламентаризма и това може да стане, когато има разговор. " На президентските избори ще подкрепим кандидатпрезидентската двойка, препоръчана от обединението ", сподели Цветанов и подчера, че има качествени и стойности хора, които ще допринесат за съществено обединяване на демократично мислещите български жители.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР