Националният волейболен отбор на САЩ завърши по блестящ начин втората

...
Националният волейболен отбор на САЩ завърши по блестящ начин втората
Коментари Харесай

Резервите на САЩ направиха 8 от 8 на Мондиал 2018

Националният волейболен тим на Съединени американски щати приключи по ослепителен метод втората фаза на Световното състезание в Италия и България. Възпитаниците на треньора Джон Спероу записаха 8-а поредна победа на Мондиал 2018, откакто надиграха Иран с 3:0 (25:23, 26:24, 26:24) в последния си мач от Група G, игран довечера пред към 1000 фенове в " Арена Армеец " в София.

По този метод Съединени американски щати приключиха етапа с 8 победи от 8 мача и 22 точки и се класират за финалната шестица на шампионата на планетата в Торино. Иран пък завърши с 4 победи, 4 загуби и 12 точки. По-късно довечера е и последната среща в групата сред България и Канада.

С оглед на предварителното класиране за финалите в Торино, наставникът на " янките " Джон Спероу заложи напълно на запасите си, които изиграха целия мач. Те, обаче, не го подведоха, играха устойчиво и завоюваха чисто с 3:0.

Най-полезен за американския отбор бе Бенджъмин Патч със 17 точки (4 блока и 52% успеваемост в атака) за успеха. За " персите " Милад Ебадипур завърши с 10 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР