Националният волейболен отбор на България за девойки до 17 години

...
Националният волейболен отбор на България за девойки до 17 години
Коментари Харесай

Владислав Тодоров: Не загубихме концентрация докрай

Националният волейболен тим на България за девойки до 17 години победи Румъния с 3:0 във втория си мач от Група В на европейската подготовка в Турция и завоюва групата си.
 България U17 на полуфинал на евроквалификацията в Турция България U17 на полуфинал на евроквалификацията в Турция
На полуфиналите българските девойки ще се изправят против състава на Гърция, който завърши на второ място в другата група. Срещата е на следващия ден (21 януари) от 14,00 часа българско време. В другия полуфинал ще се срещнат тимовете на Турция и Румъния.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Селекционерът на България Владислав Тодоров разяснява за уеб страницата на БФВ след триумфа, че състезателките са изиграли мача с цялостна централизация:

" Момичетата играха с централизация и не я изгубиха до дъно. Добрият сервис от наша страна понижи опциите на Румъния да покаже повече в офанзива. Селекцията на противника е много добра, разполагат с високи и атлетични девойки, само че ние не им оставихме благоприятни условия. Не им позволихме да нападат, като ги спряхме на блок и в задно поле. Продължаваме напред и излизаме да се борим за нова победа на полуфиналите. "

Снимка: CEV.EU
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР