Националният център за суперкомпютърни приложения на Китай в южния град

...
Националният център за суперкомпютърни приложения на Китай в южния град
Коментари Харесай

Китайския национален център за суперкомпютърни приложения пусна система за тестване на изкуствен интелект

Националният център за суперкомпютърни приложения на Китай в южния град Шънджън в петък пусна в деяние система за опити с изкуствен интелект. Тя носи името „ Тай " и дава съществена среда за проучване на чипове и системи, разработки и проби за приложението на изобретения в областта на изкуствения разсъдък, съобщи " Радио Китай ".

„ Тай " е способна да се оправя с огромни и комплицирани сюжети. Учените са построили система за ръководство на интелигентни данни и разбор за физика на високите сили, както и за симулация на изкуствен интелект в действителна бизнес обстановка и платформа за прогноза на времето, захранвана от изкуствен интелект.

Изпитателната система е създадена взаимно от организации, предприятия и проучвателен институти от страната и чужбина, измежду които „ Bench Council ", Китайската академия на науките, Китайския център за тестване на софтуери към Министерството на индустрията и осведомителните технологии, „ Alibaba " и „ Cambricon ". Пускането ѝ в деяние бе част от Международния симпозиум за интелигентни компютри 2019г., който стартира в петък в гр.Шънджън.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР