Националният тим на Полша постигна може би най-очаквания резултат в

...
Националният тим на Полша постигна може би най-очаквания резултат в
Коментари Харесай

Полша вкара само пет гола на футболното джудже Сан Марино

Националният отбор на Полша реализира може би най-очаквания резултат в тазвечерните мачове от международните квалификации. " Дружината " на Пауло Соуса нямаше безусловно никакви проблеми, взимайки трите точки при семейството си на Сан Марино.

Донякъде футболното джудже сътвори мъжество, пускайки " единствено " 5 гола в мрежата си. При това нито едно от тях не беше дело на Роберт Левандовски, който престоя на терена във Варшава цели 66 минути.
 Азербайджан - Ирландия 0:3 в международна подготовка
Малко наслада и за Ирландия в международните квалификации

Калъм Робинсън се развихри против Азербайджан

Макар и той да не откри път към мрежата на Бенедетини, това го сториха Карол Свидерски (10 " ), Томаж Кежидора (50 " ) и Адам Букса (84 " ). В даденото от съдията продължение се разписа и резервата Кжищоф Пьонтек (90+1 " ). Кристиан Броли пък имаше неприятния шанс да си означи автогол (20 " ).

Лошата вест за Полша от довечера е успеха, която Албания реализира над Унгария като посетител с 1:0. Всичко това оставя отбора едвам на трето място във краткотрайното класиране, на точка отдалеченост от " червено-черните ". На 12 октомври тъкмо тези два тима ще се изправят в преден конфликт за баражната позиция в група I. Тук безапелационен водач е Англия с 19 точки.
 Молдова - Дания 0:4 в международна подготовка
Дания към този момент на победа отдалеченост от директна виза за Катар

Скандинавците разрушиха Молдова с 4:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР