Националният стадион Васил Левски ското ще има нова модерна тревна

...
Националният стадион Васил Левски ското ще има нова модерна тревна
Коментари Харесай

Красен Кралев: Стадион "Васил Левски" скоро ще има нова модерна тревна настилка

Националният стадион " Васил Левски " ското ще има нова съвременна тревна настилка. Това разгласи министърът на младежта и спорта Красен Кралев в обществената мрежа " Facebook ".

" Най-големият български стадион „ Васил Левски “ доста скоро ще има нова съвременна тревна настилка. Започнахме процедурата по възобновяване на покритието на терена, като това ще усъвършенства и бързината на оттичането на вода от него. "

" Тревният тип, който ще бъде положен, е неповторим за България. Той е композиция от тревни вариатети, доста подобаващи за климата в България, и най-много за съществени игрища. "

" Експертите ще лишават 4-5 см от кореновата зона на терена, ще нивелират с лазерни грейдери, с цел да подобрят повърхностните наклони и ще осъществяват селектиран пясък в кореновата зона. Тревното покритие ще се обнови с последно потомство тревен вариетет. "

" В резултат, с изключение на осъвременяването на настилката, ще се усъвършенства и и водооттичането на терена. По този метод ще се реализира по-бързо оттичане на водата при неподходящи метеорологични условия. ", написа Кралев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР