Националният селекционер - Петър Хубчев остана доволен от спечелената точка

...
Националният селекционер - Петър Хубчев остана доволен от спечелената точка
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Сега сме втори и се класираме

Националният селекционер - Петър Хубчев остана удовлетворен от извоюваната точка при гостуването на Косово. Според него равенството 1:1 е показателно за сериозната конкуренция, която ще има за бленуваното второ място в група " А ".

Специалистът отхвърли да разяснява информациите от по-рано през днешния ден, че от на следващия ден ще бъде ментор на Левски.

" Ако би трябвало повече да се радваме, че спечелихме точка против Черна гора, през днешния ден би трябвало малко повече да съжаляваме. Изключително удовлетворен съм от желанието, с което излязохме през първото полувреме ", сподели Хубчев пред Българска национална телевизия.

" Потвърждават се нещата, които приказват всички треньори в тази група. Виждате, с 2 точки дотук сме на 2-о място, т.е. се класираме към този момент. Така че би трябвало да сме удовлетворени ".

" За Англия е добре, че победиха. И за нас е добре, тъй като Черна гора е директен съперник ".

" Първите два мача? Сега не е моментът аз резюме. Не е моментът в този момент да изпадам в детайлности. Много неща се натрупаха по време на този лагер. Като цяло - неповторимо отношение на самите футболисти към тим, към отговорността на мачовете. Трябва да подобрим някои неща в чисто футболен аспект ".

" Не желая да разясня информациите от през днешния ден ", приключи Хубчев във връзка изказванията, че ще бъде заменен.
 България с второ тъждество в европейските квалификации,
България удържа на косоварския напън и си потегли с точка от Прищина

Селекцията на Петър Хубчев с второ тъждество в квалификациите за Евро 2020
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР