Националният селекционер на Уругвай Оскар Вашингтон Табарес заяви, че Лионел

...
Националният селекционер на Уругвай Оскар Вашингтон Табарес заяви, че Лионел
Коментари Харесай

Треньорът на Уругвай: Меси не се нуждае от световна титла, той е епоха

Националният селекционер на Уругвай Оскар Вашингтон Табарес съобщи, че Лионел Меси не се нуждае от това да завоюва международната купа, тъй като аржентинецът е една ера във футбола.

„ Меси вкарва най-малко по 54 гола всяка година. Той усъвършенства непрекъснато върхове “, разяснява Табарес в изявление за „ La Nación “.

„ Меси прави усещане, че в никакъв случай не обича да приказва доста за себе си. Той е невероятна персона “, добави селекционерът на Уругвай. Попитан за международното състезание, Табарес акцентира значимостта на страните с по-малка интернационална популярност, като Исландия или Египет.

"Имам доста почитание към тези, които се допуска, че са по-слаби ", сподели треньорът и акцентира, че футболът "е цялостен с огромни подвизи ".

"Вижте Исландия, това е отлично, тези неща разсънват удивление за мен ", сподели той.

За египетския тим, против който Уругвай ще дебютира на Световната състезание, на 15 юни в група А, съобщи, че може да бъде "много сложен мач ".

Табарес е сигурен, че Аржентина ще бъде един от тимовете, които ще се показа мощно на Мондиал 2018. Той чака уместно показване от страна на Испания, Бразилия, Германия и Белгия, които съгласно него имат "играчи в цялостна фаза на напредък, които играят в едни от най-силните шампионати в лигата ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР