Националният селекционер на украинския национален отбор Андрий Шевченко вижда сходства

...
Националният селекционер на украинския национален отбор Андрий Шевченко вижда сходства
Коментари Харесай

Шевченко: Ситуацията с коронавируса много прилича на аварията в Чернобил

Националният селекционер на украинския народен тим Андрий Шевченко вижда сходства сред пандемията на ковид и Чернобилската злополука и счита, че здравните служащи са героите на нашето време. В момента Шевченко се е самоизолирал в Англия, където игра за Челси сред 2006 и 2009 година. Той показа, че е бил едвам на 9 години, когато е заставен да се изнесе от Киев заради нуклеарната повреда в електроцентралата в Чернобил през 1986 година.

„ Близо съм до Лондон, пребивавам малко отвън града. Бях затворен съвсем 10 дни “, сподели иконата на Милан пред „ Sky Sport Italia “.

„ Живеем в този сложен миг с вяра, вяра, че нещата ще се подобрят. Единственото решение е да се съблюдават разпоредбите, избрани от държавното управление, да останете вкъщи си и да дадете опция на лекарите да си правят работата. Всички лекари по света се оправят отлично, сестрите, доброволците... доста ви благодаря за всичко, което вършиме за нас. Вие в действителност сте героите на нашето време “, съобщи някогашният футболист на Милан.

„ Преживях доста сходна обстановка, когато бях на девет години и чернобилската централа избухна. Беше сложен миг. Единственото решение е да имаме вяра в държавните решения. Не е нужно да вършим глупави неща, изключително да не излизаме от вкъши. Не знаем дали носим вируса или не, има доста хора, които могат да бъдат инфектирани и носят вируса със себе си, като не престават да го предават на други хора без признаци. Не би трябвало да мислим единствено за себе си, само че и за доста други хора, които можем да заразим ", сподели още той.

43-годишният някогашен нападател насочи обръщение за хората на Италия, където към този момент повече от 10 000 души са изгубили живота си поради COVID-19.

„ Искам да поздравя всички италианци, постоянно съм покрай вас. Изпращам на всички огромна прегръдка. Forza Italia, можем да го създадем всички дружно “, съобщи Шевченко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР