Националният селекционер на Испания Луис Енрике заяви, че използва принудителната

...
Националният селекционер на Испания Луис Енрике заяви, че използва принудителната
Коментари Харесай

Луис Енрике напредва с английския език, ще поема ли английски клуб?

Националният селекционер на Испания Луис Енрике съобщи, че употребява насилствената пауза във футбола, с цел да напредва с проучването на британски език. Според медиите това е знак, че един ден ще желае да води тим от Висшата лига на Англия.

„ В това време на изолираност се старая да деля нещата в всекидневието си на наложителни за осъществяване и на такива, които ми доставят наслаждение “, показа той в изявление за „ El Chiringuito “.

„ В първите влизат това да оказвам помощ у дома с домакинската работа, да изучавам британски, да виждам мачове. Вторите включват гледането на сериали, четене на книги. Просто се пробвам да ми бъде забавно. Вече съм на години и не считам, че някой футболист би желал да бъде под карантина с мен. Бих бил отегчителен за играчите “, сподели още някогашният ментор на Барселона.

От състезателите, които е имал опция да тренира, Енрике отличи Лионел Меси като футболиста, който най-вече го е впечатлил.

„ Андрес Иниеста се приближава до Меси, въпреки двамата да са толкоз разнообразни “.

Той беше запитан кой от някогашните си тимове отново би желал да води някой ден.

„ Късметлия съм, че на всички места съм оставял вратите отворени за мен. Винаги ще бъда признателен на Барса, тъй като там имах страхотни моменти и като състезател, и като ментор “, приключи 490-годишният експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР