Националният селекционер на Франция - Дидие Дешам, заяви в интервю

...
Националният селекционер на Франция - Дидие Дешам, заяви в интервю
Коментари Харесай

Дидие Дешам има лоши новини за Пол Погба и Рафаел Варан

Националният селекционер на Франция - Дидие Дешам, съобщи в изявление за Brut, че „ няма да разчита на контузени играчи “ в избора си на състав за Световното състезание в Катар, което започва след по-малко от месец.

„ Има няколко значими стадия (в избора на състав). Първият е играчът да е възобновен и това даже е наложително изискване, което не предстои на въпроси. Вторият е да оценим атлетическото им положение. Но това е в действие, единствено в случай че първото изискване е обезпечено “, сподели наставникът на „ петлите “.

Това значи, че Пол Погба и Рафаел Варан най-вероятно няма да попаднат в сметките на експерта за Мондиала, тъй като халфът на Ювентус към момента няма изигран формален мач от началото на сезона, а централният защитник на Манчестър Юнайтед се контузи преди седмица и треньорът му в клуба съобщи, че ще е отвън сметките за всички останали мачове преди паузата за международното.

Под сериозен въпрос са още Майк Менян от Милан и Н'Голо Канте от Челси, които другояче са измежду любимците на Дидие Дешам за титулярните 11, когато са в оптимална форма.

Припомняме, че Франция е в една група с Австралия, Дания и Тунис на Мондиала, като първият мач е против „ кенгурата “ на 22 ноември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР