Националният селекционер на България Младен Кърстаич включи трима нови футболисти

...
Националният селекционер на България Младен Кърстаич включи трима нови футболисти
Коментари Харесай

Кръстаич направи три промени в националния отбор, спряха нападател да играе за България

Националният селекционер на България Младен Кърстаич включи трима нови футболисти в разширения състав за другарските дуели против Кипър (16 ноември) и Люксембург (20 ноември), оповестиха публично от БФС.

Това са Спас Делев (Лудогорец), Станислав Шопов (ЦСКА - София) и Матео Стаматов (Оренбург, Русия).
 Кръстаич вика Станислав Шопов за мачовете с Кипър и Люксембург Кръстаич вика Станислав Шопов за мачовете с Кипър и Люксембург
Те заменят в групата на " лъвовете " отпадналите по медицински аргументи Виктор Попов (Черно море), Илиян Стефанов (Левски) и Доминик Янков (Лудогорец), а Мартин Минчев не получи позволение от клубния си отбор Спарта (Прага) да се причисли към лагера на националите.
 Трети футболист отпадна за мачовете на България Трети футболист отпадна за мачовете на България
За 20-годишния Шопов това е първа повиквателна за мъжете, откакто до момента той имаше единствено мачове за младежката селекция до 21 години и за юношеските гарнитури.
17  Ботев (Пловдив) - ЦСКА - София
23-годишният Стаматов пък попадна в състава на представителния отбор на страната за първи път през септември, само че остана неизползвана запаса в мачовете от Лигата на нациите против Гибралтар (5:1) и Република Северна Македония (1:0).

Опитният 33-годишен Делев има 35 мача и 3 гола с националния екип. За последно той игра за България през март тази година в контролата против Катар (1:2), а по-късно не беше викан за шестте срещи от шампионата Лига на нациите сред юни и септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР