Националният селекционер на България Красимир Балъков потвърди, че ще даде

...
Националният селекционер на България Красимир Балъков потвърди, че ще даде
Коментари Харесай

Балъков: Шансовете ни минават през Лигата на Нациите и трябва да сме готови

Националният селекционер на България Красимир Балъков удостовери, че ще даде късмет на всички играчи в състава в утрешната другарска среща против тима на Ирландия в Дъблин. Селекционерът подчертава, че той желае да види съществено отношение на неговите играчи в мачовете до края на квалификационната акция, с цел да може да тимът да е подготвен при вероятно присъединяване в баражите на Лигата на Нациите през март месец следващата година.

„ Ще имаме много смени и много играчи, които не играха против Англия, ще стартират на следващия ден. Настроението е обикновено. Искаме да забележим всички, които сме извикали, с цел да знаем с какво разполагаме за бъдеще. Искаме да изиграем мачът по най-хубавия метод и да вземем допустимо най-хубавото “.

„ Имаме една цел, която я знаят и всички футболисти. Шансът ни минава през Лигата на Нациите. Квалификациите до края на годината желаеме да изпозлваме по най-хубавия метод, с цел да сглобим допустимо най-хубав кадър, в случай че ни се отвори опция през Лигата на Нациите “.

„ Поуките от дуела с Англия са, че би трябвало да се вършат по-малки самостоятелни неточности. Получихме 4 неточности от самостоятелни грешки. Искам и повече централизация пред противниковата врата, тъй като имахме шансове, само че не отбелязахме “.

„ Искаше ми се да имаме благоприятни условия за класиране. Не ни остава обаче нищо друго с изключение на и в контролните мачове да забележим кой е подготвен да се вложи и да даде всичко от себе си. Надявам се да получим късмет през Лигата на Нациите през март месец “.

„ Хареса ми разчупената идея на треньора. Това значи, че би трябвало да притежаваш умни играчи, защото времето за работа на национално равнище е доста малко и не е елементарно да се построи функционираща система “, приключи Балъков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР