Националният селекционер на България Красимир Балъков не спести суперлативи по

...
Националният селекционер на България Красимир Балъков не спести суперлативи по
Коментари Харесай

Балъков: Предвид точките, Лигата на нациите е шансът ни за Евро 2020

Националният селекционер на България Красимир Балъков не спести суперлативи по адрес на футболистите и селекционера на утрешния ни съперник в европейските квалификации – Англия. Родния експерт съобщи, че употребява футбола, който „ трите лъва” играят, за пример и се надява след няколко години „ трикольорите” да се приближат до сходно ниво.

На формалната си конференция преди съботния мач на „ Уембли” Балъков съобщи, че е наясно в огромна степен със стартовия състав, на който ще заложи. „ Всички футболисти са здрави и разполагаем, като на 99,9% съм наясно с титулярите. Има още някои дребни елементи за уточняване, само че те ще се решат в последния миг. Моите играчи са наясно, че би трябвало да се показват на повече от 100% на следващия ден вечер. Не мога да ви кажа в този момент кои ще стартират като титуляри, само че всичко е допустимо. Ако не загубим, ще бъде положителен резултат за нас. Ще бъда удовлетворен и благополучен, в случай че видя, че играчите ми дадат най-хубавото от себе си през всичките 90 минути”, съобщи треньорът.

„ Обожавам това, което виждам като работа и игра от страна на Гарет Саутгейт и неговия отбор. Това е футболът, който и на мен ми се желае да играем. Дай Боже, след някоя друга година да достигнем равнището на Англия. Сега обаче би трябвало да се съобразим с опциите си и да сме подготвени да противодействаме по най-хубавия метод на този динамичен, съвременен жанр на игра. Моментът е съвършен за момчетата, с цел да усетят защо тъкмо става въпрос.”

„ Като вземем под внимание точките, с които разполагаме сега, е мъчно да приказваме за класиране на Европейското състезание. Имаме обаче добър късмет посредством Лигата на нациите, който би трябвало да използваме. Добре е до края на тези квалификации да забележим всички футболисти, които са в разширения състав. Марселиньо и Вандерсон са доста положителни играчи и съм сигурен, че с опита и класата си ще ни помогнат”, сподели още Балъков на британска земя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР