Националният селекционер на България Георги Дерменджиев сподели, че вижда позитивни

...
Националният селекционер на България Георги Дерменджиев сподели, че вижда позитивни
Коментари Харесай

Дерменджиев: Моментът е труден, но трябва да подходим с интелект

Националният селекционер на България Георги Дерменджиев показа, че вижда положителни страни в представянето на тима след загубата с 0:1 против Парагвай в контролна среща на стадион „ Васил Левски “. Дерменджиев добави, че макар сложният миг тимът би трябвало да подходи с разсъдък.

„ Като дуел го дефинирам като едно относително положително равнище. Парагвай е тим с висока класа. В играчите има доста напрежение. Искам то да спадне, тъй като от тези 90 минути имаме и положителни моменти, в които и гол можеше да отбележим. Резултатът е отрицателен, само че това е действителността “, стартира Дерменджиев.

„ Искам да приказвам като позитивни детайли. Момчетата имаха предпочитание, само че бяха доста припряни и се стигнаха до непредизвикани неточности “.

„ Аз и екипът ще се опитаме да вдъхнем самочувствие в играчите преди баражите. Аз виждам съществено и на този мачи и на този против Чехия. Мисля, че има доза смяна в желанието за игра и победа. Играчите също желаят да се показват добре и да побеждават, Моментът е сложен, само че би трябвало с доста разсъдък да подходим “.

"Като предпочитание съм удовлетворен от момчетата, позволиха се и неточности, само че тимът има равнище. Не е прелестно, че нямаме победа от 12 мача, само че ще променим това статукво. Това затормозява футболистите, те демонстрираха предпочитание да излязат от тази обстановка против този мощен тим. Вратарят Георгиев се оправи чудесно, удовлетворен съм ", сподели още Дерменджиев на конференцията след дуела.

"Искам да бъдем тим, играчите желаят да се промени това статукво, демонстрираха го с желанието, което демонстрираха ", добави той.

„ Чехия е напълно друг съперник, тъй че е действително да има промени в състава. На първо място си поисквам националният тим да има една победа “, приключи националният селекционер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР