Националният селекционер на Аржентина Хорхе Сампаоли обяви, че Бразилия, Франция

...
Националният селекционер на Аржентина Хорхе Сампаоли обяви, че Бразилия, Франция
Коментари Харесай

Сампаоли: Бразилия, Франция и Испания са една стъпка пред Аржентина

Националният селекционер на Аржентина Хорхе Сампаоли разгласи, че Бразилия, Франция и Испания са с една стъпка пред „ гаучосите “ преди идното Световно състезание в Русия. Любопитното е, че той не сложи в този лист тима на Германия.

„ За мен тимовете на Бразилия, Франция и Испания са една стъпка пред Аржентина поради времето на работа. Не не помня отбора на Германия, само че персонално на мен не ми харесва метода, по който те играят “, разяснява Сампаоли.

„ Ние би трябвало да създадем всичко допустимо до старта на Мондиал 2018 да скъсим дистанцията от упоменатите от мен тимове, само че времето работи в тяхна изгода “, добави селекционерът на Аржентина.

„ Нямах никакви подозрения, когато поех Аржентина, тъй като това е опцията да бъда треньор на най-големия футболист в света – Лео Меси “, продължи експертът.

„ Смятам, че Игуаин може да бъде доста значим футболист за националния тим на Аржентина. В нахлуване имам огромен избор на футболисти, само че ситуацията не е същото с крайните бранители. “

„ На Световното състезание в Русия може да нападаме с шестима футболисти и да се пазиме с четирима. Системата на игра може да се трансформира в хода на мача. Това е изцяло възможно. Може да играем 2-3-2-3. Зависи от противника “, сподели още Хорхе Сампаоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР