Националният селекционер на Англия Гарет Саутгейт не знае какво е

...
Националният селекционер на Англия Гарет Саутгейт не знае какво е
Коментари Харесай

Селекционерът на Англия: Ивелин Попов беше най-смелият човек в София, завързахме и приятелства в България

Националният селекционер на Англия Гарет Саутгейт не знае какво е трябвало да бъде наказването, наложено на България за расистките прояви в София по време на евроквалификациите сред двата тима през предишния месец.

Специалистът обаче още един път посочи ролята на капитана на " лъвовете "  Ивелин Попов и неговият опит да успокои почитателите. Саутгейт също така съобщи, че британският народен тим е завързал и другарства в България, написа Sportal.bg. 

" В главата ми е техният капитан Ивелин Попов, който може би е най-смелият човек на терена онази вечер. Да отидеш при личните си почитатели, когато противникът те разрушава, и да се опитваш да им повлияеш, по метода, по който той го направи, е извънредно похвално. Така че аз несъмнено не бих желал да видя по какъв начин той понася някакво самостоятелно наказване. Освен това на стадиона имаше доста деца, които желаеха да се снимат с нашите играчи. Така че ние завързахме и другарства там. 

Изобщо не става дума за това да се вглеждаме в България и да мислим, че всичко там е сбъркано. Очевидно имаше хора на стадиона, които не трябваше да са там. Но такива хора има и на нашите игрища. Ние може би имаме повече запаси да не ги позволяваме да влизат на стадионите. Това е нещо, което някои страни би трябвало да стартират да вършат по-добре. 

Трябва да продължим със глобите и те да стават все по-големи и по-големи, само че не бих могъл да ви кажа кои биха били верните санкции ", разяснява Саутгейт. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР