Националният селекционер Красимир Балъков обяви списъка на футболистите, на които

...
Националният селекционер Красимир Балъков обяви списъка на футболистите, на които
Коментари Харесай

Отлъченият от ЦСКА Бодуров е извикан за мача с Англия

Националният селекционер Красимир Балъков разгласи листата на футболистите, на които ще разчита за европейската подготовка с Англия на 7 септември. Впечатление измежду извиканите 25 играчи прави поканата към Николай Бодуров.

Капитанът на ЦСКА не е играл от 1 август, откакто беше отхвърлен от първия състав от треньора на алените Люпко Петрович. Сръбският експерт стимулира решението си с обстоятелството, че " Бодуров прави проблеми в съблекалнята ".

В състава за гостуването на " Уембли " е и бразилецът от " Лудогорец " Вандерсон. Той може да дебютира за националния тим, откакто има български паспорт и нужните 5 години престой в страната. В отбора е и различен от бразилците в " Лудогорец " Марселиньо, който към този момент има мачове за България.

Голмайсторът на Първа лига Даниел Младенов също попада измежду избраниците на Балъков. 32-годишният футболист, който има седем гола от началото на сезона, има един мач за младежкия народен тим в своята кариера.

От тимовете в българското състезание с най-вече представители е " Лудогорец " - петима. Освен Марселиньо и Вандерсон, това са Пламен Илиев, Георги Терзиев и Антон Недялков. ЦСКА и " Етър " са с по двама: Бодуров и Кристиян Малинов от алените, а от отбора от Велико Търново с изключение на Младенов е извикан вратарят Христо Иванов.

" Левски " има единствено един представител в националния тим, като това е Иван Горанов.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР