Националният селекционер Красимир Балъков обяви разширения състав на България за

...
Националният селекционер Красимир Балъков обяви разширения състав на България за
Коментари Харесай

Красимир Балъков обяви състава на България, двама бразилци и Бодуров в групата

Националният селекционер Красимир Балъков разгласи разширения състав на България за идната европейска подготовка против Англия на 7 септември и приятелския дуел против Ирландия три дни по-късно.
ъм към този момент извиканите 11 състезатели, играещи зад граница, бяха добавени 14 представители на Първа лига, с което общият брой футболисти, предстоящи на лагер в Национална футболна база „ Бояна “ на 1 септември, става 25.
Причината за по-големия лист е неразбираемото функционално положение на някои от играчите, които ще преминат обстойни проучвания с медицинския щаб на националния тим в София.
По персонално решение на селекционера Балъков в представителния отбор не попада нито един футболист от младежкия народен тим, започващ значим квалификационен цикъл при започване на септември.
По мотив повиквателната за бранителя на ЦСКА Николай Бодуров,който е в недружелюбност при " алените "   експертът съобщи:
„ Наясно съм, че нарушавам правилото, което самичък сложих – а точно, че ще разгадавам само на тези, които играят постоянно в клубовете си.
Считам обаче, че с големия си опит и въздействието си в съблекалнята, Бодуров е незаменима част от националния тим. Решението е извънредно и единствено мое и само аз нося отговорност за него “.
Балъков обаче не изясни решението си за повиквателната на бразилецът Марселиньо от Лудогорец, който също не се радва на титулярни изяви с екипа на " орлите ".
Друг бразилец от състава на първенците Вандерсон също получава повиквателна.
Пълния листата с играчи от вътрешното състезание, извикани за дуелите с Англия и Ирландия, вижте в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР