Националният селекционер Илиан Илиев сподели мнението си след минималния успех

...
Националният селекционер Илиан Илиев сподели мнението си след минималния успех
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Трябваше да победим на всяка цена

Националният селекционер Илиан Илиев показа мнението си след минималния триумф над Танзания с 1:0 в шампионата FIFA Series. " Лъвовете " прекъснаха серията си без победа, която датираше от ноември 2022 година, а наставникът изрази вяра, че към този момент играчите ще бъдат по-спокойни.
Прочетете още
Илиев съобщи, че желае тимът да играе с повече самочувствие, с цел да управлява мачовете.

" След толкоз време беше в действителност извънредно тежко психически да изиграем този мач, защото трябваше да победим непременно. Получи се това, което прогнозирахме преди мача. Поздравления за напъните. Важно беше да победим. Получи се по сложния метод. Има доста запаси в самочувствието, когато държим топката. Няма време да работим, защото лагерите са къси. С повече диалози би трябвало да даваме самочувствие. Когато мачът не е в нашия надзор, всичко може да се случи.



Надяваме се, че най-сетне играчите ще се успокоят. И предходната година играхме против тимове, които мислихме, че ще победим протоколно. Това трупаше напрежение. Надявам се да спадне напрежението. Някои играчи демонстрираха отмалялост. Може би ще създадем промени за идващия мач, с цел да сме по-свежи, защото ще срещнем по-добър съперник.



Изискваме малко повече, защото знаем качествата на нашите футболисти. Трябва да направляваме повече мачовете. Не би трябвало да оставяме топката на съперника. Знам, че африканските тимове обичат да държат топката, нищо че не вършат някакви страхотни неща с нея. Искаме да тормозим повече съперника ", сподели Илиев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР