Националният селекционер Георги Дерменджиев се включи в ефира на Sportal

...
Националният селекционер Георги Дерменджиев се включи в ефира на Sportal
Коментари Харесай

Дерменджиев: Трябва да бъдем готови за всичко! Играчите чакат мача с Унгария

Националният селекционер Георги Дерменджиев се включи в ефира на Sportal TV . Наставникът на " лъвовете " приказва за неговите проекти за подготовката на отбора за баража с Унгария в изискванията на спешната обстановка. Дерменджиев призна, че в бил изцяло наясно с титулярите на отбора ни, в случай че дуелът бе останал по предварителна стратегия. Треньорът показа и за диалога си досегашния капитан Ивелин Попов, който взе решение да не продължи да бъде част от представителния ни отбор.

" Всеки тим е дал самостоятелна стратегия на своите футболисти. Няма по какъв начин да се случи България да получи служебна победа. УЕФА ще вземе ограничения и съгласно обстановката и ще направи по този начин тези мачове да ги има. Няма по какъв начин да гадаем по кое време ще се изиграят мачовете. Това са дати съгласно ситуацията, която ще бъде в Европа. Трябва да създадем по този начин, когато станат съответни датите, играчите да бъдат в доста добра форма, за можем да изиграем този мач по този начин, както желаеме ние ".

" За датата, която беше оповестена (26-и март), според мен играчите ни бяха на доста обичайно равнище. В последна сметка ние не дефинираме ориста. Важно е здравето на хората и на нашите играчи. Ще си изчакаме търпеливо, ще се съобразим и с времето, с което разполагаме за подготовка ".

" Имах положително възприятие и мнение за играчите, които бяха под наблюдаване. Ние излизаме да играем мача, а той е 50/50. В полезрението ми бяха играчи, които са минавали през националния тим. Бях на 100% убеден в стартовия състав. Както те са ни разучавали, по този начин и ние се подготвяхме за този мач. Унгария следиха контролата, която играхме с Беларус. Знаеха каква е задачата на тази контрола ".

" На този стадий не мисля, че Ивелин Попов ще бъде разколебан. Той е едно мъжко момче. Той е дал прекомерно доста за националния обор, постоянно се е раздавал и е бил водач. За да реши да каже решението си пред всички, той има несъмнено мнение по въпроса. Проведохме доста съществени и мъжки диалози, само че той не може да бъде разколебан ".

" Изключително рано е да се взимат ограничения шампионата да бъде прекъснато. Всичко може да се случи. Трябва да бъдем подготвени за всичко. Може да се случи да не приключи годината. Трябва да насочим всички старания да запазим нацията здрава. Всичко друго е в теорията на вероятностите. Трябва да сме уравновесени, търпеливи и да вземем най-правилните решения, а да не избързваме ".

" Наблюдавах играчите и цялата подготовка в Турция. Имаше съмнения в доста тимове и играчи, само че още преди този момент бях споделил, че датите са комфортни, тъй като играчите ще са отпочинали и ще имат блян за класиране. Това ми даваше мотив да бъда удовлетворен от формата. Това са мачове, които стартират при равни условия. От играчите, с които споделям, имам уверението им, че се приготвят добре. Те чакат този миг ".

" Лидерите в тима са колективът. Ако единствено един играе на 99%, ние няма да успеем. България доста време не е била на огромен конгрес. Играчите схващат това нещо и мисля, че те ще дадат максимума от себе си ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР