Националният селекционер - Георги Дерменджиев, очевидно не бе доволен след

...
Националният селекционер - Георги Дерменджиев, очевидно не бе доволен след
Коментари Харесай

Дерменджиев: Това е реалността, не трябва да обвиняваме футболистите

Националният селекционер - Георги Дерменджиев, явно не бе удовлетворен след загубата с 1:3 от Унгария, която постави завършек на българските очаквания за класиране на Евро 2020. Опитният експерт даде да се разбере, че това е футболната действителност и потенциала, който има държавният ни отбор.
 България загуби с 1:3 плейофния бараж за Евро 2020 против Унгария
Мечтата умря! Унгария изхвърли България от борбата за Евро 2020

" Лъвовете " изгубиха с 1:3 дълго чакания бараж, груби неточности провалиха селекцията на Дерменджиев

" Много пъти съм казвал, че футболът се играе на голове. Ние направихме оптималното. Но във футболът се желае и малко късмет. В последна сметка се гледа резултата. Това бе доста значим мач за българския футбол. Така се получи...

Естествено, че най-вероятно ще се обърне внимание върху младите момчета. Но тимът би трябвало да е окомплектован. Загубихме много играчи преди този дуел. Но би трябвало да сме гъвкави.
 Карабельов: Съжалявам за този резултат
Карабельов: Съжалявам за този резултат

" Не мисля, че унгарците ни излъгаха "

Не сме били плахи. Не би трябвало да упрекваме играчите. Момчетата доста желаеха да има тази победа. Това е действителността. Трябва да ги поддържаме и почитаме. Ще минат години, до момента в който се върне славата на България. Но има млади играчи, които демонстрират израстване. Не съм спирал да работя в тази тенденция.

Те би трябвало да гледат от някого и да се учат. Ние би трябвало да заложим на тази момчета, тъй като ние нямаме други. Не би трябвало да ги хокаме. Това е действителността. Унгария имат играчи от Бундеслигата. Ние нямаме. Но мисля, че след известно време ще имаме още веднъж играчи на високо равнище ", добави той.
 Дебютантът Йомов: Глупавите голове ни завършиха
Дебютантът Йомов: Глупавите голове ни завършиха

" Бяхме по-добрият тим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР