Националният селекционер Георги Дерменджиев говори пред медиите часове преди официалния

...
Националният селекционер Георги Дерменджиев говори пред медиите часове преди официалния
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Не е добре, когато губиш, но не е и добре, когато те хокат постоянно

Националният селекционер Георги Дерменджиев приказва пред медиите часове преди формалния му дебют отпред на " трикольорите ". Нашите се изправят против Парагвай в контрола, която надали ще се радва на огромен зрителски интерес. Добрата вест е обвързвана с това, че Кирил Десподов и Пламен Илиев ще бъдат на линия за инспекцията.

" Имаше какво да ми кажат играчи и какво да им кажа аз. Кирил Десподов е добре. Пламен Илиев също ще бъде на линия. Знаете какъв тим е Парагвай. Силен тим и съм удовлетворен, че ще играем против него. Всичко остава зад тила ни и гледаме напред. Имаме право на шест смени в първия мач. Мисля, че Недялков е в доста добра форма. Той ще липсва на националния тим, само че има момчета, които ще го заместят. Трябва да бъдем реалисти и да знаем защо става въпрос. Не е добре, когато губиш, само че не е и добре, когато те хокат непрекъснато. Разговаряме доста на тази тематика. Ситуацията не е лека ".

" Всеки народен тим си има тежка загуба. Има и положителни моменти. Футболистите претърпяват тежката загуба, само че най-лошото е, че има едно доста съществено психическо натоварване поради класирането на националния тим. Искам по този начин да направя по този начин това да отмине по-бързо ".

" Има един миг, в който футболистите играят с терзание. Искам да им вдъхна има вяра и убеденост, че имат благоприятни условия. Това не е капацитетът на тим. Мисля, че той е с няколко степени по-нагоре. Искам да видя играчите по-спокойни и да играят освободено. За един тим постоянно е значима поддръжката. Те би трябвало да я усещат, когато са на терена. Да се надяваме, че в бъдеще ще върнем публиката на стадиона. Честата промяна на треньори не се отразява добре на играчите. Всеки треньор желае да наложи личен жанр. Аз обичам да се играе комбинативен футбол, само че ще се съобразя с опциите на играчите. Който е в добра форма, той ще бъде в националния тим ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР