Националният селекционер Георги Дерменджиев даде интервю пред Sportal TV в

...
Националният селекционер Георги Дерменджиев даде интервю пред Sportal TV в
Коментари Харесай

Дерменджиев: Подготовката не е равномерна, възможно е да харесам някой от Втора лига

Националният селекционер Георги Дерменджиев даде изявление пред Sportal TV в Турция. Старши треньорът на " лъвовете " е в Анталия, където гледа голям брой мачове на родните клубни тимове, с цел да направи допустимо най-хубавата селекция. Дерменджиев има вяра, че публиката ще бъде 12-ият състезател в баража против Унгария на 26 март в София.

" Не е равномерна подготовката на всички български играчи, които следя в Турция. Има разлика в подготовката, само че това зависи от самите треньори. Дали може в полезрението ми да попадне футболист от Втора лига? Да, допустимо е. Има един необятен кръг от играчи, които следим.

Ще имам диалог с Ивелин Попов, само че не мога да кажа авансово какъв ще бъде резултатът. Левски ли? Мисля, че всичко там ще бъде наред и националите от този тим ще бъдат в оптимална форма за мача, който ще играем през март. Моят интервал в Левски? Това беше един добър интервал за мен.

ЦСКА-София и головата разлика на отбора в Испания? Интересуват ме националните играчи, които сме набелязали, а не резултатите на ЦСКА в контролите. Не е добре, че нямат толкоз дълго време позитивни резултати в подготвителния интервал, само че не може да се каже тъкмо какъв ще бъде отзвукът от тези контроли в шампионата.

Николай Бодуров? Всичко зависи единствено от играчите и от спортната им форма. Владислав Стоянов? Ако покаже форма, може да бъде викнат. Предстои да направя преценка кой от вратарите да бъде извикан. Тодор Неделев? Тошко е един ексцентричен футболист, който постоянно може да помогне на националния тим. Надявам се, че до края на март травмата му ще отшуми.

Нямам опасения за стадиона, ще домакинстваме в София. Българските почитатели копнеят да видят България на огромен футболен конгрес. Те ще бъдат нашият 12-ти състезател. Оптимист съм, откогато съм отпред на тима, само че би трябвало да бъдем крепко стъпили на земята ", съобщи Георги Дерменджиев пред Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР