Националният съвет по безопасност на транспорта в САЩ публикува нови

...
Националният съвет по безопасност на транспорта в САЩ публикува нови
Коментари Харесай

Публикуваха нови данни около катастрофата на хеликоптера на Коби Брайънт

Националният съвет по сигурност на превоза в Съединени американски щати разгласява нови данни към следствието на злополуката с хеликоптер, при която почина баскетболната звезда Коби Брайънт.

Предполага се, че водачът на хеликоптера Ара Зобаян е бил дезориантиран поради гъстата мъгла. В документа се показва, само че преди случая той е споделил на диспечерите, че хеликоптерът се издига, само че в действителност той се е снижавал и малко по-късно се блъска в рид.

Kobe Bryant is this year's recipient of the Los Angeles Area Emmy Governors Award in honor of his “philanthropy, community building and inspiration that extended beyond the basketball court. " pic.twitter.com/odA7ls2MM2
— Los Angeles Lakers (@Lakers) June 11, 2020
От Националния съвет по сигурност на превоза в Съединени американски щати обявиха, че водачите могат да се объркат поради ускорението на машината, когато не могат да видят небето или пейзажа в близост, което води до "пространствена дезориентация ".

На 26 януари 41-годишният Брайънт почина при злополука с хеликоптер с още осем души на борда, измежду които и 13-годишната щерка на баскетболиста Джиана. Най-вероятната причина за злополуката е неприятното време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР