Националният съвет на ПП ще се събере, за да обсъди

...
Националният съвет на ПП ще се събере, за да обсъди
Коментари Харесай

Гюров: Борисов защо мълчи за руските дипломати, пак ли му е спрял токът -

Националният съвет на Политическа партия ще се събере, с цел да разиска още веднъж дали Кирил Петков да бъде отново претендент за министър председател. Има нова информация, реакции на съдружните сътрудници. 

Моето име не е било предмет на разискване, съобщи ръководителят на парламентарната група на Политическа партия Андрей Гюров по Нова тв. Той добави, че в Политическа партия има доста готови хора. Бившият ръководител на Народното събрание Никола Минчев е един от тях, консенсусна фигура, сподели в отговор на въпрос Гюров. 

При президента Румен Радев на следващия ден сигурно ще отида аз, дружно с индивида, който ще одобри мандата за сформиране на кабинет в този парламент, изясни той.  

Учудвам се, че Бойко Борисов още не се е изказал по въпроса за изгонените съветски дипломати, да не би отново да му е спрял токът. Нека да отговори за какво 12 години не са подхванати никакви ограничения, сподели още Гюров. 

Посланик Митрофанова сподели, че не владее нито дипломатическия език, нито ръководството на дипломатическите връзки сред България и Русия, разяснява той. Очакваме тя да промени метода, по който приказва, или да се откри по-подходящ човек, съобщи ръководителят на ПГ на Политическа партия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР