Националният съвет на БСП взе решение да участва в разговори

...
Националният съвет на БСП взе решение да участва в разговори
Коментари Харесай

Вигенин не е оптимист за втория мандат, но вижда полезни стъпки за третия

Националният съвет на Българска социалистическа партия взе решение да взе участие в диалози за основаване на държавно управление с втория мандат . Но и " Демократична България " би трябвало да изкристализира, не е ясно по какъв начин ще действа. Това сподели пред bTV Кристиан Вигенин, народен представител от Българска социалистическа партия и зам.-председател на Народното събрание.

Той самият не е отпимист. Имаше обща среща на всички парламентарни групи, две си потеглиха, една не пристигна, което е болшинство в Народното събрание, разясни Вигенин. Той проучва още, че даже да се цели основаване на държавно управление на малцинството, " то първо би трябвало да е явен въпросът по какъв начин ще действа то и в работа с другото държавно управление ".

" Българска социалистическа партия няма да сложат пръст в колелата на сериозните опити да се направи държавно управление, търси се сега обща стратегия декларация по цели ", сподели още депутатът от Българска социалистическа партия.
 Политическа партия не виждат огромен късмет за кабинет с втория мандат
Политическа партия не виждат огромен късмет за кабинет с втория мандат

Партията се концентрира върху локалните избори

Усилията на може да е потребно за работата по третия мандат, уточни Вигенин.

Заплахите около и вътре в страната обаче са огромни, което за Вигенин " е основателна причина за сериозен опит за кабинет с третия мандат ".

ГЕРБ и Движение за права и свободи са дружно по всички значими въпроси в този парламент, проучва депутатът. Българска социалистическа партия няма да е с ГЕРБ във властта.

Кристиан Вигенин разяснява и върху ратификацията на съглашението за изпращане на военна помощ за Украйна. " Може да има друга помощ за Украйна, филантропична и опити за мир. Предоставяйки оръжия на Украйна, ние сме част от спора ", безапелационен е той.
 Денков вижда кабинет от специалисти, без централна фигура
Денков вижда кабинет от специалисти, без централна фигура

Отрича да е " кукла на конци "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР