Националният съвет на БСП ще проведе заседание. Пленумът на партията

...
Националният съвет на БСП ще проведе заседание. Пленумът на партията
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП ще разгледа платформата на партията за местните избори

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще организира съвещание. Пленумът на партията ще се състои от 14.00 ч. в зала „ Възраждане “ на Община Габрово.

Заседанието ще бъде разширено и в него ще вземат участие регионални и общински ръководители на Българска социалистическа партия, кметове и общински съветници.

Дневният ред включва политическата платформа на Българска социалистическа партия за присъединяване в „ Местни избори 2019 “. Платформата бе призната от Изпълнителното бюро на партията във вторник.

Срокът за нейното правене и показване пред членовете на Пленума бе 31 юли. Такова бе решението на 49-тия конгрес на Българска социалистическа партия на 16 юни. По точката ще рапортува заместник-председателят на партията Владимир Москов.

На вниманието на Пленума се слага и план на решение за присъединяване на Българска социалистическа партия в изборите за кметове и общински съветници, планувани за 27 октомври 2019 година Проектът ще бъде показан от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР