Националният съвет на БСП ще проведе днес пленум, на който

...
Националният съвет на БСП ще проведе днес пленум, на който
Коментари Харесай

БСП решава дали да наказва депутати

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще организира през днешния ден пленум, на който би трябвало да се разиска дали да бъдат осъдени 27-те депутати, подкрепили кандидатурата на Сотир Цацаров за ръководител на Антикорупционната комисия макар решението на парламентарната група вотът да е срещу двамата претенденти.

През седмицата в декларация на управлението на парламентарната група бе декларирано, че този, който не се е съобразил с него по отношение на гласуването за ръководител на КПКОНПИ носи своята персонална отговорност, напомня БНР. При дебатите в пленарната зала водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че има решение депутатите социалисти да не поддържат нито една от двете номинации. В следствие обаче при вота 27 души бяха зад Цацаров.

В последната декларацията се показва, че в правилника на Народното събрание се планува опция народните представители, които имат друго от групата си мнение да го изразят в границите на три минути. Никой от гласувалите за Сотир Цацаров не е направил обществено това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР