Националният съвет на БСП потвърди днес на неприсъствено заседание, че

...
Националният съвет на БСП потвърди днес на неприсъствено заседание, че
Коментари Харесай

Потвърдено - БСП наказа Калоян Паргов |

Националният съвет на Българска социалистическа партия удостовери през днешния ден на неприсъствено съвещание, че постанова наказване на ръководителя на столичната организация на столетницата Калоян Паргов. С наказването партията му лишава правото да заема обществени длъжности, да членува в органите на Българска социалистическа партия и да се кандидатира за тях за период от една година.

До решението се стигна, откакто група социалисти на БСП-София изпратиха писмо с искане Паргов да бъде осъден поради присъединяване на групата на Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет за скандалната договорка за осветлението на столицата, която беше разкрита от „ Спаси София “, присъединяване им в избора на ръководител на общинския съвет на София от ГЕРБ, неглижиране на активността на градската организация и обстоятелството, че градският съвет на БСП-София не е заседавал постоянно и е вземал решенията еднолично.

Самият, че някой внася интриги и разделяне в Българска социалистическа партия, а градският съвет на Българска социалистическа партия разгласява своя позиция с опровергаване на изказванието за подписка за неговото наказване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР