Националният съвет на Българската социалистическа партия утвърди водачите на листи

...
Националният съвет на Българската социалистическа партия утвърди водачите на листи
Коментари Харесай

БСП утвърди водачите на листи за вота на 2 април

Националният съвет на Българската социалистическа партия утвърди водачите на листи за предварителните парламентарни избори на 2 април. Това оповестиха от Българска социалистическа партия на формалната си страница във Фейсбук.

Лидерът на партията Корнелия Нинова ще е лидер на листа в Благоевград и в 25-и МИР-София.

По-рано през днешния ден Националният съвет на Българска социалистическа партия се събра на " Позитано " 20, с цел да разиска водачите и листите за изборите през април.

Очаквам разнообразни водачи, водачи, които да дадат опция на Българска социалистическа партия да излезе от непрестижното пето място, разяснява пред публицисти Весела Лечева, цитираната от Българска телеграфна агенция.

По думите ѝ няма по какъв начин с едни и същи хора да постигаш разнообразни цели. Надявам се " Позитано " да се съобрази с локалните структури, постоянно декларира, че локалните структури са доста значими и че ще бъдат съобразени техните решения, ще забележим този Национален съвет какво решение ще вземе, разяснява още Лечева.

Подредили сме нашите листи, чакаме да забележим какво ще ни предложи Изпълнителното бюро като водачи в София. Разбира се, имаме нашите догатки и оферти, разяснява водачът на Българска социалистическа партия - София Иван Таков. Той чака лидер на 25-и МИР да е Корнелия Нинова.

В пленума взе участие и Калоян Паргов, който през февруари предходната година беше осъден краткотрайно да не заема партийни длъжности и да не членува в органите на партията. Това не ми е първият Национален съвет, не съм ходил на никое място, аз съм си бил постоянно в Българска социалистическа партия, разяснява той и добави:

" Ако някои си мислят, че съм бил на Северния полюс и ме посрещат с " Добре пристигнал ", това си е техен проблем. В тази страна има закони и върховенството на закона би трябвало да е водещо ". Той уточни, че пред Българска социалистическа партия има две задания. Първата е да съхраним партията, а втората - в случай че можем, да вземем максимума от това, което може да вземе Българска социалистическа партия на тези избори, уточни Паргов.

Вижте и цялостния лист с водачите на листи:

Благоевград - Корнелия Нинова

Бургас - Петър Кънев

Варна - Борислав Гуцанов

Велико Търново - Кристиан Вигенин

Видин - Филип Попов

Враца - Атанас Зафиров

Габрово - Драгомир Стойнев

Добрич - Мая Димитрова

Кърджали - проф. Жени Стайкова

Кюстендил - Бойко Клечков

Ловеч - Ирена Анастасова

Монтана - Стоян Мирчев

Пазарджик - Драгомир Стойнев

Перник - Борис Цветков

Плевен - проф. Румен Гечев

Пловдив - Иван Петков

Пловдив-област - Манол Генов

Разград - Наско Анастасов

Русе - Иван Иванов

Силистра - Иво Атанасов

Сливен - Деян Дечев

Смолян - проф. Георги Михайлов

София - 23-ти МИР - Христо Проданов

София - 24-ти МИР - Георги Свиленски

София - 25-и МИР - Корнелия Нинова

София-област - Иван Ченчев

Стара Загора - Георги Гьоков

Търговище - Борислав Гуцанов

Хасково - Атанас Зафиров

Шумен - Иван Иванов

Ямбол - Кристиан Вигенин
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР