Националният съвет категорично отхвърли кандидатурата на Костадин Костадинов за кандидат-кмет

...
Националният съвет категорично отхвърли кандидатурата на Костадин Костадинов за кандидат-кмет
Коментари Харесай

Кирил Добрев нарече шефа на БСП-Варна тумор

Националният съвет изрично отхвърли кандидатурата на Костадин Костадинов за кандидат-кмет за Варна, разгласи след пленума на левицата заместник-председателят на партията Кирил Добрев, представен от News.bg.
Причините за това били доста. Едната е, че платформата му и полезностите на Костадинов се разминавали с полезностите на Българска социалистическа партия.
Добрев напомни, че Борислав Гуцанов е със свалено политическо доверие. Затова пленумът решил, че няма по какъв начин той да води листата на Българска социалистическа партия във Варна, уточни Добрев.
Гуцанов е събитие в Българска социалистическа партия, което това управление се опита да приключи. Това събитие е влезнало доста съществено, то е като израстък в Българска социалистическа партия, уточни още заместник-председателят на столетницата. Затова пленумът взел вярно решение.
Досега никой червен не си разрешавал да апелира пред съда партийно решение. За задачата си имало контролна комисия. С Клисарова и младите претенденти за кметове по региони алените щели да имат по-добър триумф.
По-рано през днешния ден стана ясно, че Борислав Гуцанов счита да апелира пред съда решението Анелия Клисарова да бъде претендент за кмет на алените в морската столица.
През лятото водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова смъкна доверието си от дългогодишния локален лидер на партията Борислав Гуцанов, като го упрекна, че фалшифицирал членската маса. Тя изиска и промяната на Гуцанов в Изпълнителното бюро на партията.
За решението на локалната организация на Българска социалистическа партия да не издига личен претендент в морската ни столица се заприказва още преди дни, само че крайният резултат не беше явен.
Социалистите опредедиха като " операция " изказванията на водача на партия " Възраждане " Костадин Костадинов, че левицата ще поддържа кандидатурата му за градоначалник на морската ни столица. Малко по-късно те издигнаха кандидатурата на Клисарова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР