Националният състезател на Бразилия Маркос Аоас, по-известен като Маркиньос, довери,

...
Националният състезател на Бразилия Маркос Аоас, по-известен като Маркиньос, довери,
Коментари Харесай

Съотборник на Неймар: Не знам дали ще остане в ПСЖ

Националният играч на Бразилия Маркос Аоас, по-известен като Маркиньос, довери, че желанието му като съотборник, другар и почитател на Пари Сен Жермен, неговият съотечественик Неймар да остане във френския първенец. Същевременно бранителят подчертава, че няма и визия какви са проектите на атакуващия му съотборник, защото концентрацията му "лежи " напълно върху представянето на "селесао " на Копа Америка 2019.

Изказването на Маркиньос пристигна след нулевото тъждество на „ селесао” против Венецуела за Копа Америка 2019 след неспирните спекулации за овакантяване на Ней от „ Парк де Пренс”. Най-споменаваното име е това на испанския първенец Барселона, откъдето тъкмо Неймар дебаркира във Франция за 222 милиона евро. Големият противник на каталунците - Реал Мадрид, също сондира опцията да притегли някогашния футболист на Сантос на "Сантиаго Бернабеу " през това лято.

„ Играч от калибъра на Неймар може да ти направи постоянно разликата. Като съотборник, прелестен и почитател, желая той да остане в ПСЖ”, показа Маркиньос пред репортерите.

Защитникът на френския клуб показа, че още не е приказвал с №10 от тима дали е допустимо да напусне, защото концентрацията му е напълно върху представянето на Бразилия. „ Ней е наясно какво желае да направи. Нашият президентът също имам вяра, че знае. Нямам концепция какви диалози са водили двамата”, показа още бранителят на петкратния международен първенец и ПСЖ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР