Националният превозвач България Еър“ възстановява голяма част от редовния си

...
Националният превозвач България Еър“ възстановява голяма част от редовния си
Коментари Харесай

България Еър възстановява полетите между София и Варна

Националният транспортьор „ България Еър “ възвръща огромна част от постоянния си график на полетите си сред София и Варна, оповестиха от самолетната компания. От 25 май „ България Еър “ стартира да извършва два полета на ден сред София и Варна – утринен и вечерен.

След 10 юни самолетната компания ще усили броя на полетите си сред двата града, добавяйки и трета периодичност в комфортен следобеден час. Първият следобеден полет сред София и Варна по разписание ще се извърши на 11 юни.

Паралелно с възобновяване на честотите по вътрешната линия, която е и една от най-търсените измежду пасажерите, „ България Еър “ продължава последователно да възвръща честотата на полетите си и по още от постоянните си направления, по които имаше анулации поради COVID-19 пандемията.

Авиокомпанията извършва всичките си полети при още по-засилени хигиенични и организационни ограничения, постоянна стерилизация на самолетите и санитарните пространства в тях. Носенето на маски по време на полет както за екипажите, по този начин и за пасажерите е наложително.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР