Националният превозвач Аерофлот обяви близо 90 града, до които няма

...
Националният превозвач Аерофлот обяви близо 90 града, до които няма
Коментари Харесай

Заради COVID-19: Русия спира полетите до София и Бургас

Националният транспортьор Аерофлот разгласи близо 90 града, до които няма да лети най-малко до края на август
Руският народен транспортьор „ Аерофлот “ няма да извършва полети сред съветски градове и българските -София и Бургас. Това излиза наяве от известие на уеб страницата на компанията, в което са изброени близо 90 летища, до които самолетната компания няма да лети най-малко до края на август. Отмяната на полетите е по отношение на ограниченията за неразпространение на Covid-19.
Всички, които са закупили билети за полети за някой от анулираните курсове до 1 май от уеб страницата на превозвача или негов офис, ще получат автоматизирано назад предплатените средства или да получат ваучер за последващо пътешестване. Пасажерите, които са употребили като медиатор търговски организации ще би трябвало да се свържат със съответната компания.
Само преди дни вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова организира телефонен диалог с съветския дипломат е у нас Анатолий Макаров, в който потърси подпомагане за разхлабване на ограниченията от страна на Русия, тъй че у нас през август да дойдат туристи от тази страна, която е измежду главните ни туристически пазари. От 1 август от Русия към този момент можете да се лети до Турция, Англия и Танзания, а от средата на месеца се възнамерява обновяване на полетите до Швейцария. България към този момент остава отвън тези ограничения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР