Националният отбор по волейбол записа поражение от Германия с 2:3

...
Националният отбор по волейбол записа поражение от Германия с 2:3
Коментари Харесай

Волейболистите ни загубиха драматично от Германия

 Волейболистите ни с мъчителна загуба от Франция  Волейболистите ни изгубиха от Полша
Националният тим по волейбол записа проваляне от Германия с 2:3 (25:21, 22:25, 25:23, 23:25, 13:15) в първи мач от Група 19 на Лига на нациите.

Срещата стартира много оспорвано, само че след поредност от изравнявания в резултата българите съумяха да си обезпечат удобна преднина при 22:18 и без проблеми поведоха с 1:0 гейма.

След това българите започнаха да вършат повече неточности от противника си и макар промените, които селекционерът Пламен Константинов предприе с Розалин Пенчев и Димитър Пенчев, нищо в играта на отбора не се промени. Немският отбор съумя да се добере до тъждество в гейма.

Оспорваната игра на двата тима продължи и в третата част, само че нервите на българските волейболисти се оказаха по-издръжливи и те поведоха с 2:1 гейма. Последва своенравие в играта и от двете страни на мрежата, което прати мача в тайбрек.

Впечатление направи, че при 8:10 в интерес на немския отбор, 7 от точки за България бяха от неточности на сервис на противника. България отстъпваше с 8:12, само че се върна в мача при 12:13, само че в последна сметка не съумя да стигне до триумф в мача.

Утре родните национали излизат против домакина Иран. Срещата е от 17:00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР