Националният отбор по волейбол на България за юноши под 18

...
Националният отбор по волейбол на България за юноши под 18
Коментари Харесай

Владо Николов: Да победиш Италия като гост не се случва всеки ден

Националният тим по волейбол на България за юноши под 18 години, който е воден от Мартин Стоев, означи звучна победа над Италия и завоюва група 1 на европейското състезание. Първото място им отрежда полуфинал против Чехия, заела второ място в група 2.

Координаторът на националните тимове Владимир Николов изгледа дуела със „ скуадра адзура “ от трибуните. След триумфа той съобщи за формалния уебсайт на БФВолейбол, че успеха ще даде огромно самочувствие и убеденост на момчетата по пътя в борбата за медалите.

„ Спечелихме доста сложен мач – разяснява Николов. - Борихме се от началото до самия край, това е доста позитивно. Победа ще даде самочувствие на момчетата, че можем да победим и най-хубавите. Емоцията е огромна. Да надиграеш Италия като посетител не се случва всеки ден. Местните експерти са очаровани от играта на българските национали. В диалози те обявиха, че има огромно израстване и че са с доста приятни усещания от изявите на нашите. Предстои ни полуфинал с Чехия. Гледах мачовете на този тим и считам, че е с най-неубедително показване от четирите, достигнали до финалната фаза. Силно се надявам, че ще победим и ще се класираме на край. Другият полуфинал ще опълчи Италия и Полша. Ще има сериозен конфликт. Но от това, което видяхме до в този момент, може да се каже, че домакините ще съумеят да се преборят с поляците. Но въпреки всичко това са юноши, можем единствено да допускаме. Дано нашите волейболисти да продължат с тази безапелационна игра и ги забележим на край, без значение против кого. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР