Националният отбор по волейбол на България за юноши под 18

...
Националният отбор по волейбол на България за юноши под 18
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Ще направим всичко възможно да вземем директна квота за Евроволей 2020

Националният тим по волейбол на България за юноши под 18 години, който е воден от Мартин Стоев, започва от през днешния ден, 10 януари (петък) присъединяване на шампионат от европейските квалификации за тази възраст. Първият кръг от пресявките за Евроволей 2020 е на регионален принцип, като София е хазаин на балканска конкуренция. Турнирът е от 10 до 12 януари (петък – неделя) в столичната зала „ Христо Ботев “.
 Състав на България U18 за европейската подготовка в София

Сребърните медалисти от Евроволей 2019 в София поемат своя път към ново огромно предизвикателство през тази година – продобиване на квота за шампионата на Стария континент, който ще се организира в Италия и Гърция.



Съперници на младите ни волейболисти са Сърбия, Румъния и Турция. Само първенецът получава директна квота за европейското състезание. Останалите три тима не престават битката на втори кръг на евроквалификациите през април.
 Мартин Стоев: Приключи българската вяра за Токио 2020! Останаха ни децата, елате и ни подкрепете

В първия си мач младите ни национали се изправят против Румъния, а дуелът е от 17:00 часа в зала „ Христо Ботев “.



„ Подготвени сме и ще играем за всяка точка във всеки мач от шампионата. Очаквам в другите тимове да има нови момчета, които не познавам. Но това е обикновено. На тази възраст нещата се трансформират, едни се развиват, други не толкоз. Надявам се през последните шест месеца, след европейското състезание 2019 в София нашето развиване да е по-добро от противниците. Излизаме през днешния ден да стартираме с триумф. Ще създадем всичко допустимо да спечелим шампионата и да вземем директна квота за Евроволей 2020 “, съобщи за BGvolleyball.com Мартин Стоев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР