Националният отбор по волейбол на България за юноши под 17

...
Националният отбор по волейбол на България за юноши под 17
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Бронзът е по-сладък от среброто

Националният тим по волейбол на България за юноши под 17 години завоюва сребърните медали на европейското състезание в София.
 Във волейбола стопираха прехвърлянията на играчи до 21 години
На финала младите " лъвове " отстъпиха на Франция с 1:3 гейма. Селекционерът Мартин Стоев съобщи, че загубата на финала тежи, само че като цяло състезателите му са създали максимума.

" Тежко е след загуба на край. Бронзов орден е по-сладък от сребърния, тъй като завършваш шампионата с победа. Загуба на финала тежи.

Но въпреки всичко не би трябвало да омаловажаваме резултата, тъй като сребърните медали са огромно достижение. Такива оценки сме печелили преди доста години, мисля през 2010 година.

Имаме хубави деца, съгласно мен играха оптимално. Първият и вторият гейм бяхме равностойни, съгласно мен Франция надви в третата и четвъртата част. Разликата пристигна в офанзива.

Нашата аудитория е неповторима. Радвам се, че на такава възраст залата беше претъпкана. Надявам се и в бъдеще да е по този начин и да имаме от ден на ден такива триумфи, тъй като липсват ", разяснява Стоев, представен от уеб страницата на българската федерация по волейбол.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР