Националният отбор по волейбол на България за девойки под 17

...
Националният отбор по волейбол на България за девойки под 17
Коментари Харесай

Владислав Тодоров: Нашият тим показа, че е изграден от момичета с характер

Националният тим по волейбол на България за девойки под 17 години завоюва изрично европейската подготовка в София. В последния си дуел в зала „ Христо Ботев “. Така, след три следващи триумфа, само че и приключиха като отличник в своя поток.

„ Много съм благополучен. Момичетата са отговорни за това, както и труда, който поставиха. Играха от сърце, получиха се нещата и като тактически инструкции. Отборът на Германия е доста добър, ужасно е порядъчен, напряко войнишка работа, само че ние успяхме да го надиграем. Нашият отбор сподели, че е построен от девойки с темперамент. Състезателки, които желаят да се потвърждават и обичат волейбола. Имат огромно сърце и извършват нещата, които се подреждат на подготовка и на мач “, разяснява старши треньорът Владислав Тодоров.



Относно идното европейско състезание и подготовката, Владислав Тодоров сподели:

„ Имаме проект за подготовка, само че първо желая да си починем. Имаше напрежение у всички. Цял месец бяхме дружно. Видя се, че с една централизирана подготовка, може да се получат нещата. Надявам се да създадем нещо и на европейско състезание “, сподели наставникът.

Селекционерът съобщи, че цялостната зала е нещо доста позитивно за младите ни националки.

" Играхме пред цялостна зала. Мисля, че първоначално това докара да малко напрежение, само че по-късно девойките започнаха да си отпускат. Страхотно е, че почитателите пристигнаха в залата. Атмосферата бе невероятна, имахме потребност от тази поддръжка “, съобщи Тодоров.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР