Националният отбор по волейбол е напълно готов за предстоящото световно

...
Националният отбор по волейбол е напълно готов за предстоящото световно
Коментари Харесай

Любо Ганев: Националите са готови за Световното

Националният тим по волейбол е изцяло подготвен за идното международно състезание, което ще се състои през този месец у нас и в Италия. Това разяснява в Русе вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев.

" Надявам се, че ще създадем едни хубави мачове. Имаме шансове да победим всички в групата. Отборът може. Вярваме на тези момчета - без значение, че има много контузени. Някои и се отхвърлиха, само че нас не ни интересува кой го няма. Нас ни интересува кой е на терена, тъй като тези, които са там, би трябвало да изнесат всичко на ръцете си ", сподели Ганев. Той изясни, че тимът играе във Варна, тъй като там се усеща като вкъщи си, а варненската аудитория е една от най-хубавите. По отношение на Русе, който ще бъде хазаин от 12 до 18 септември на конфликтите от Група Б, където са тимовете на Бразилия, Канада, Франция, Египет, Китай и Холандия, Ганев съобщи, че е впечатлен от отношението на общинската администрация към събитието.

" Такова отношение на община към спортно мероприятие до момента не бях срещал. Целият град е брандиран, всички знаят, че ще има международно състезание. Русе постоянно е бил състезателен град и в този момент е моментът да върнем огромния спорт тук ", съобщи Ганев. По думите му останалите градове-домакини - Варна и София, също се готвят и няма по какъв начин да не са подготвени. " Досега съумяваме да се оправим с всичко - нищо, че времето ни притиска ", съобщи Ганев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР