Националният отбор по художествена гимнастика ще организира голямо национално турне

...
Националният отбор по художествена гимнастика ще организира голямо национално турне
Коментари Харесай

Националният отбор по художествена гимнастика с голямо национално турне догодина

Националният тим по художествена гимнастика ще провежда огромно национално турне след олимпийските игри в Токио следващата година. Това заяви в Русе ръководителят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Националният тим по художествена гимнастика ще изнесе церемония спектакъла " Светът на златните девойки " довечера в зала " ОЗК Арена " в Русе. В него публиката ще види композициите, с които девойките са спечелили безчет медали през тази година.

" Освен някои от най-хубавите им съчетания, довечера публиката ще види и някои от техните особено направено церемония танци, с които те вземат участие в международните церемония спектакли. Това българските фенове съвсем не са го виждали. Ще видите какъв брой е тънка границата сред нашия спорт и изкуството ", изясни Раева.

По думите й тези спектакли са най-приятната част от този всекидневен и от време на време скучен със своята еднообразност и еднообразие труд.

Раева сподели още, че с изключение на огромните триумфи на девойките, мотив за това мини турне в този момент е, че тимът има рядко опция да играе пред българска аудитория, а срещите на състезателките с феновете на този спорт у нас са доста значими.

Тя изясни, че в огромното национално турне през идната година публиката ще се наслаждения на новите композиции, които към този момент треньорите приготвят за олимпийските игри.

" Битката която ни следва следващата година ще бъде доста тежка, тъй като конкуренцията в художествената гимнастика набъбна извънредно бързо, географията й доста се разшири. Нашите съперници са доста мощни ", сподели Раева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР