Националният отбор по художествена гимнастика проведе официално контролно преди заминаването

...
Националният отбор по художествена гимнастика проведе официално контролно преди заминаването
Коментари Харесай

Грациите ни проведоха официална контрола преди да заминат за Европейското в Баку

Националният тим по художествена гимнастика организира публично контролно преди заминаването на европейското състезание по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан). Шампионатът на Европа е от 16 до 19 май, а българките отпътуват за Баку във вторник. Акцентът беше върху трите български представителки при дамите на Европейското състезание - Боряна Калейн, Катрин Тасева и Невяна Владинова, както и върху отбор девойки.

Грациите изиграха единствено съчетанията на уредите, на които ще започват и на шампионата на Стария континент в Баку - Боряна Калейн на обръч, топка и лента, Катрин Тасева на топка, бухалки и лента и Невяна Владинова на обръч и бухалки. Калейн и Тасева се показаха без груби неточности, а Владинова имаше грешки и остана на килима след контролното с треньорката Бранимира Маркова.

Президентът на БФХГ Илиана Раева съобщи, че е удовлетворена от видяното на контролното. На контролното ще взе участие и националният отбор за девойки, както и девойки самостоятелно (основен състав) - Ева Брезалиева, Стиляна Николова, Катрин Цонева, Валерия Ватова и Никол Атанасова. В ролята на консултант на отбор девойки ще бъде Ина Ананиева, която ще пътува дружно с отбора за Европейското състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР